RENDELÉS MENETE

Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot, ezért ha megoldható gyertek el a műhelyembe. Itt meg tudjátok nézni és fel is tudjátok próbálni a gyűrűket. Megbeszéljük mit szeretnétek, ha esetleg egyedi igényeitek lennének azokat meghallgatom. Lemérem az ujjaitok és egy árajánlatot adok a kiválasztott karikagyűrűkre. Általában 2-3 hetet vesz igénybe amíg a gyűrűitek elkészülnek. Egyedi terveknél az utolsó terv elfogadásától számított kb. 3 hét. A határidőről tájékoztatlak bennetek, pontosan tudni fogjátok mikorra készülnek el.

MIT TARTALMAZ AZ ÁR

A gyűrűiteket az alkalomhoz illő dobozban kapjátok meg, az ékszerek pontos adatit tartalmazó tanúsítvánnyal, ha van benne kő akkor egy certifikátot amiben le van írva a kő minősége és fontos tulajdonságai, és a 8 pontból álló Garancia csomagot.

EGYEDI TERVEZÉS

Nálam nem akadály, hogy gyűrűitek egyediek legyenek. Ha van bármi ötletetek én szívesen meghallgatom és megvalósítom nektek. Ebben az esetben viszont kicsit hosszabb elkészülési idővel kell kalkulálnotok.

MÉRET

Ujjaitok méreteinek meghatározása nagyon precíz dolog, ezért a legjobb ha én mérem le őket, ekkor vonatkozik a gyűrűkre a Méret garancia. Mielött teljesen befejezem a gyűrűket lehetőségetek van felpróbálni, hogy az esetleges eltéréseket tudjam korrigálni.

KÖVEK

Kizárólag kiváló minőségű gyémántokat használok az ékszereimhez. Minden köves gyűrűhöz jár egy certifikát ami tartalmazza a gyémánt fontos tulajdonságait. Ha nem a gyémánt mellett döntötök akkor a többi drágakövet is be tudom szerezni. Minden köves gyűrűmre vonatkozik a teljes körű Kő garancia.

FELÜLET

Minden gyűrű mikor kézhez kapjátok kifogástalan felülettel rendelkezik. Használat közben apró karcok és hordási nyomok keletkeznek a gyűrűkön, ez teljesen normális dolog. A gyűrűitekre vonatkozik a Felújítási Garancia így évente egyszer ha visszahozod akkor visszaállítom eredeti állapotába, hogy újra ragyogjon az ujjatokon.

VÉSÉS

Lehetőségetek van a gyűrűiteket még személyesebbé tenni belső vagy akár külső véséssel is. Ez lehet egy dátum, egymás neve, egy idézet vagy egy ujjlenyomat, egy kedves motívum, bármi ami nektek fontos és személyes.

ARANY

Gyűrűimet általában 14 karátos aranyból készítem, de lehetőségetek van 18 karátos aranyat is választani, ekkor egy kicsit magasabb költségekkel kell kalkulálni, ezt természetesen rendeléskor pontosan kiszámolom nektek Szinekben választhattok sárga, fehér vagy rozé arany közül.

EZÜST

Az ezüst gyűrűk 925-ös Sterling ezüstből készülnek, ami az ékszerekhez leggyakrabban használt tisztaságot jelenti. Ezüst gyűrűim csak anyagukban, minőségükben nem különböznek az arany társaiktól.

TÖRTARANY

Ha van bármi olyan arany ékszeretek ami elszakadt, eltört, tönkrement, vagy csak meguntátok, hozzátok el és a karikagyűrűtökbe beszámítom az árát a napi világpiaci árnak megfelelő összegért, így akár komoly összeget meg tudtok spórolni, hisz az alapanyagot ti hozzátok. A tört aranynál nem fontos hogy azonos színű legyen a kiválasztott gyűrűkkel, mert olvasztás során csak az arany tartalmát nyerem vissza.