Számomra a legfontosabb, hogy gyűrűitekkel elégedettek legyetek, ezért minden általam készített gyűrűre érvényes egy egyedülálló 8 pontos Garancia Csomag

TARTÓSSÁG GARANCIA

Az ékszerek készítése során nagyon előfordulhat, hogy az anyag ötvözetében hiba keletkezik, hiába a precíz odafigyelés és minőség ellenőrzés.
Ez bármikor derüljön is ki nem a Te hibád, ekkor a hibától függően gyűrűdet garanciálisan javítom vagy ha indokolt akkor újat készítek.

KÉNYELEM GARANCIA

Minden gyűrű kialakításánál külön hangsúlyt fektetek a kényelmes kialakításra, hisz minnenap viselni fogjátok. A tökéletes kényelem érdekében mielött a gyűrűiteket teljesen befejezném, fel tudjátok próbálni és ha kell még tudjak rajta alakítani

MÉRET GARANCIA

Ujjaitok méretének meghatározása nagyon precíz dolog, ezért először lemérem őket, majd mielőtt a gyűrűiteket teljesen befejezném fel tudjátok próbálni, hogy az esetleges eltéréséket tudjam korrigálni. Abban az esetben ha én vettem le a méreteket akkor 1 hónapig ingyenesen korrigálom vagy cserélem a gyűrűtöket.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben a gyűrűiteket nem hordtátok és sértetlenül visszahozzátok 1 hónapig kérdés nélkül visszafizetem a teljes vételárat.

KŐ GARANCIA

A nem külső behatás miatti sérülésekre 1 év teljes körű garanciát vállalok. Utána évente egy ingyenes vizsgálata a befoglalt köveknek, hogy az hordásból eredő esetleges kopásokat ki tudjam szűrni.

FELÚJÍTÁSI GARANCIA

Évente egyszer a gyűrűiteket ingyenesen tisztítom és eredeti állapotukat visszaállítom. Ehhez nem kell a gyűrűiteket itt hagynotok, akár meg is tudjátok várni.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Számomra nagyon fontos, hogy a gyűrűitekkel elégedettek legyetek és mindennap büszkén hordjátok. Egyedi igényeiteket is szívesen kielégítem, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnötök.

EGYEDISÉG GARANCIA

Minden gyűrűmet én készítem nektek, nem mások termékeit forgalmazom. Ha egyedi igényeitek, ötleteitek vannak azok sem jelentenek akadályt.