Számomra a legfontosabb, hogy gyűrűitekkel elégedettek legyetek, ezért minden általam készített gyűrűre érvényes egy egyedülálló 8 pontos Garancia Csomag

tartossag_aktiv_500px

TARTÓSSÁG GARANCIA

Az ékszerek készítése során nagyon előfordulhat, hogy az anyag ötvözetében hiba keletkezik, hiába a precíz odafigyelés és minőség ellenőrzés.
Ez bármikor derüljön is ki nem a Te hibád, ekkor a hibától függően gyűrűdet garanciálisan javítom vagy ha indokolt akkor újat készítek.

kenyelem_aktiv_500px

KÉNYELEM GARANCIA

Minden gyűrű kialakításánál külön hangsúlyt fektetek a kényelmes kialakításra, hisz minnenap viselni fogjátok. A tökéletes kényelem érdekében mielött a gyűrűiteket teljesen befejezném, fel tudjátok próbálni és ha kell még tudjak rajta alakítani

meret_aktiv_500px

MÉRET GARANCIA

Ujjaitok méretének meghatározása nagyon precíz dolog, ezért először lemérem őket, majd mielőtt a gyűrűiteket teljesen befejezném fel tudjátok próbálni, hogy az esetleges eltéréséket tudjam korrigálni. Abban az esetben ha én vettem le a méreteket akkor 1 hónapig ingyenesen korrigálom vagy cserélem a gyűrűtöket.

penz_aktiv_500px

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben a gyűrűiteket nem hordtátok és sértetlenül visszahozzátok 1 hónapig kérdés nélkül visszafizetem a teljes vételárat.

ko_aktiv_500px

KŐ GARANCIA

A nem külső behatás miatti sérülésekre 1 év teljes körű garanciát vállalok. Utána évente egy ingyenes vizsgálata a befoglalt köveknek, hogy az hordásból eredő esetleges kopásokat ki tudjam szűrni.

felujitas_aktiv_500px

FELÚJÍTÁSI GARANCIA

Évente egyszer a gyűrűiteket ingyenesen tisztítom és eredeti állapotukat visszaállítom. Ehhez nem kell a gyűrűiteket itt hagynotok, akár meg is tudjátok várni.

elegedett_aktiv_500px

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Számomra nagyon fontos, hogy a gyűrűitkkel elégedettek legyetek és mindennap büszkén hordjátok. Egyedi igényeiteket is szívesen kielégítem, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnötök.

egyedi_aktiv_500px

EGYEDISÉG GARANCIA

Minden gyűrűmet én készítem nektek, nem mások termékeit forgalmazom. Ha egyedi igényeitek, ötleteitek vannak azok sem jelentenek akadályt.