DORKA ÉS ÁDÁM

“Tiszta és egyértelmű kommunikáció. Ügyfélorientáltság. Egyedi elképzelések és megvalósítás.”

DETTI ÉS ANDRIS

“Nagyon kedves és korrekt voltál, ránk szabott javaslatokat adtál, az ajándék pezsgő is nagyon jól esett nekünk. 🙂 Látszott, hogy szívesen foglalkozol ezzel. Egy szuper élmény volt a többi esküvős feladat szerevezése közben! Nagyon köszönjük.”

LILI ÉS BÁLINT

“Személyesnek éreztük a gyűrű kiválasztást, és a találkozókat, szemben a “nagyüzemi” ékszer boltokkal. Nyitott vagy a kérésekre, nem egy kész kollekcióból kell választani. Kellemes az üzlet légköre, további pozitívum a vállalt határidő tartása.   “

ESZTER ÉS MARCI

“Rugalmasság, kedvesség, humor és profizmus. Így lett meg a számunkra tökéletes katikagyűrű, amelynek egyszerűségében rejlik a gyönyörűsége. “

TÍMEA ÉS ISTVÁN

“Amiért ajánlanánk és ajánlani is fogunk másoknak az a kedvesség, a rugalmasság, a jó kommunikáció és főleg a szép és tökéletes munka. Örülünk, hogy téged választottunk a gyűrűnk elkészítéséhez. “

ZSÓFI ÉS DANI

“Rugalmasan kezelted a kéréseinket, és igyekeztél olyan gyűrűket csinálni, amikkel mi is maximálisan elégedettek vagyunk.
A lelkesedésed ránk is átragadt, és biztosak voltunk benne, hogy nagyon jó vagy a szakmádban, és szerettük a barátságos légkört, ami fogadott minket 🙂 “

BARBI ÉS VIKTOR

“Kevés ékszerésszel találkoztunk eddig, de amikor elképzeltem, milyen lehet egy ékszerész, akkor valami ilyesmire gondoltam. Bálint egyértelműen egy ékszerész archetipus. 🙂
Munkájában profi, tanácsaiban segítőkész, de nem tolakodó, rugalmas, és elsődleges célja a vásárlói igények és elvárások kielégítése. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.”

BALÁZS

“Nagyon jó volt a vásárlás folyamata, éppen elégséges tájékoztatást adtál, elmondtad a tradiciókat és az “új”, 21. századi szokásokat is, illetve pontosan jól leírtad, hogy milyen paraméterei vannak egy gyűrűnek.  Jellemző rád: a közvetlenség, jó tájékoztatás, precíz árajnálat, és rugalmasság”

LILLA ÉS ISTVÁN

“Számunkra tökéletes lett a munkád összes része, az ötletadástól a kivitelezésig! Nagy tudással rendelkezel és hiteles vagy a szakmában.
Minőségi,alapos munkát végzel.”

KINCSŐ ÉS ATTILA

  “Jó hangulatúak voltak az egyeztetések, és az üzlethelyiség is megnyerő. Ajánljuk Bálintot, mert nagyon király lett a gyűrű! Gyorsan elkészült, minden gördülékenyen ment.   “

PETRA ÉS MÁTÉ

  “A gyűrűink igényesen kidolgozottak, letisztultak, elegánsak, pont olyanok, amilyennek elképzeltük. Köszönjük Bálint!”

RUT ÉS FERDINÁND

  “Bálintot a Nagy Esemény elött is bizalommal kerestem ékszerügyben, ezért nem volt kérdés, hogy rá bízom azt a darabot is, amit a legtöbbet viselünk. Készségesen és rendkívüli profizmussal kezelte a kérésünket. A tervet amivel előálltunk szakértő munkával változtatta valósággá, és egészítette ki a tapasztalatával, hogy szerethető, hordható és egyedi ékszer tegye tökéletessé a házasságot. Nem tudjuk elégszer megköszönni!”

MAGDI ÉS ZSOMBOR

  “A mi karikagyűrűink végtelenek és egyszerűek, Bálint gyönyörűen öszzeolvasztotta a nagymama tört aranyát és egy medált amit Amalfiból hoztunk így mindig eszünkbe jut, hogy nincs fontosabb mint a hit a remény és a szeretet. Köszönjünk szépen!”

DÓRA ÉS KÁROLY

  “Én a letisztult, egyszerű ékszereket szeretem, azokat, amelyek örökké elegánsak lesznek. A férjem pedig, aki eddig soha nem hordott ékszert, szintén fontosnak tartotta az egyszerűségében különleges stílust. Így fordultunk Bálinthoz, aki az elképzeléseinket meghallgatva rögtön tudta, hogy milyen gyűrű illene hozzánk. Fehéraranyból készült, különlegessége, hogy a gyűrűk belsejébe véste a házasságkötésünk dátumát: 14.11.14. Mindig nagyon hálásak leszünk Bálintnak, hogy a házasságunk kötelékét egy ilyen egyedi gyűrű jelképezi.”

EDIT ÉS BÁLINT

  “Már korábban is készített nekem Bálint ékszereket, így nem volt kérdéses, hogy a karikagyűrűnket is rábízzuk. Jó döntés volt, hiszen ez alkalommal is precíz, lelkiismeretes és nagyon türelmes volt, valamint tanácsaival sokat segített a megfelelő gyűrűk kiválasztásában. A végeredmény pedig csodaszép lett :)”

DETTI ÉS BALÁZS

“Köszönjük Bálintnak, hogy egy egyszerű elegáns és kényelmes gyűrűt készített nekünk ami összekapcsol minket innentől minden nap.”

ESZTER ÉS RICSI

“Gyönyörűek lettek a karikagyűrűk! Köszönjük a türelmedet, a lelkiismeretes precíz munkádat és az elképzeléseink szerinti igényes egyedi kivitelezést!
Mikor mások is megcsodálták számtalan dícséretet kaptunk, kár hogy akkor ott nem lehettél velünk, mert e dícséretek Téged illettek!
Reméljük, hogy sok éven át, boldog házasságban viselhetjük kezeinken!
Hálásak vagyunk Neked! Bízunk benne, hogy “arany kezeiddel” nagyon sok párnak tudsz majd olyan örömet szerezni, mint amilyet nekünk szereztél!”

ILDI ÉS BALÁZS

“Bálinthoz az interneten keresztül jutottunk el és a munkái alapján esett rá a választás.
Az eljegyzési gyűrű elkészítése volt az első, majd ezután természetesen a jegyes gyűrű elkészítését is Rá biztuk.
Nagyon segítőkész, elmondta mit ajánl nekünk és mire érdemes figyelnünk. Precíz, pontos, mint ahogy szerettük volna.
Nyugodt szívvel ajanlottuk azóta is mindenkinek 🙂